Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Сухата река, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Сухата река, София
Цена: € 360 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Сухата река Площ: 2 000 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Сухата река, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Сухата река, София
Цена: € 1 375 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Сухата река Площ: 5 500 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Обеля, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Обеля, София
Цена: € 1 050 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Обеля Площ: 5 740 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Сухата река, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Сухата река, София
Цена: € 2 080 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Сухата река Площ: 16 000 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Витоша, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Витоша, София
Цена: € 150 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Витоша Площ: 273 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Левски, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Левски, София
Цена: € 14 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Левски Площ: 930 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Овча Купел , София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Овча Купел , София
Цена: € 445 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Овча Купел Площ: 1 390 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот Бухово

Продава Парцел УПИ - бизнес имот Бухово
Цена: € 70 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: Бухово Площ: 2 533 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот Стамболийски

Продава Парцел УПИ - бизнес имот Стамболийски
Цена: € 300 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: Пловдив Град: Стамболийски Площ: 5 200 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Враждебна, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Враждебна, София
Цена: € 109 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Враждебна Площ: 1 064 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Модерно предградие, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Модерно предградие, София
Цена: € 5 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Модерно предградие Площ: 810 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Витоша, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Витоша, София
Цена: € 280 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Витоша Площ: 900 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Овча Купел , София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Овча Купел , София
Цена: € 423 300 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Овча Купел Площ: 1 259 m2

Продава: Парцел УПИ - бизнес имот кв.Левски, София

Продава Парцел УПИ - бизнес имот кв.Левски, София
Цена: € 432 000 Статус: Продава Тип: Парцел УПИ - бизнес имот Област: София Град: София, кв.Левски Площ: 2 819 m2